Maxi Gourmet Market

Novi, večji, boljši Maxi gourmet market

Sprehod po Maxiju je pravo doživetje za čute. Maxi gourmet market je večji, sodobnejši in z najbolj izjemno ponudbo doslej. 

Nov Maxijev oddelek kulinarike vam ponuja gurmansko popotovanje okoli sveta – ulične uspešnice, inovativne hitre prigrizke pa tudi dobro staro slovensko klasiko. Poslovite se od enoličnosti, vaša malica, kosilo ali večerja bodo od zdaj naprej lahko pravi  gurmanski izzivi. Vabljeni, da obiščete naše bogato založene oddelke.

shutterstock 149646377

Z okusi okoli sveta

Suši, priljubljena japonska ulična hrana, ‘rojena’ tam daleč v 8. stoletju, ne slovi zaman kot eden najbolj privlačnih hitrih prigrizkov na svetu. Slastni že pripravljeni zvitki iz riža in ribe, ki jih v Maxiju mojstri sušija izdelujejo sproti, so čudovito lahko kosilo, ki vam popoldne ne bo vzelo energije!

Azijski okusi za svetovljane. Prepustite se hrustljavi zelenjavi in dišečim aromam azijskih začimb. Izberite si svojo najljubšo mešanico sestavin, ki vam jo Maxijevi mojstri hitro pripravijo v voku.

Pravi ameriški zvezdniki za vse, ki se ne morete upreti dobri stari ameriški tradiciji. Privoščite si hamburger iz vrhunskega mesa domačega izvora, okusna marinirana piščančja krilca, hamburgerje ali sveže pečeno meso, ribe ali zelenjavo z žara z vulkanskim kamenjem.

Pica ni zgolj italijanski privilegij. Maxijeva ‘picerija’ je pravi raj za ljubitelje sveže pečenih pic. Izbirajte med okroglimi ‘modeli’ ali povsem novimi kar 60 centimetrov dolgimi pravokotnimi picami, ki so na voljo cele ali po kosih.

Sendvičomanija je nov Maxijev kotiček sendvičev, v katerem najdete najbolj priljubljene klasične kombinacije, inovativne nove ‘sendvičevske’ kreacije, klasične italijanske sendviče, lahko pa si omislite tudi sendvič po lastnem navdihu.

Ko »zapaše« domače

Ko »zapaše« domače so tu Maxijeve ‘večno zelene’ uspešnice, ki s svojimi odličnimi recepturami vse ljubitelje pristne domače slovenske hrane osvajajo že desetletja.

shutterstock 583751101

Maxi mesnica in ribarnica

Mesnica je založena z zorjenim mesom iz lastne zorilnice ter izbranim mesom iz najboljših svetovnih rej, od Slovenije do Urugvaja in Argentine. V novi ribarnici pa dnevno najdete več kot 30 vrst svežih rib in morskih sadežev.

Ribarnica dnevno ponuja najmanj 30 vrst rib in morskih plodov. Strokovno osebje vam bo svetovalo pri nakupu ter vam predlagalo, kako kupljeno tudi najbolj slastno pripraviti.

Maxijeva delikatesa

Maxijeva delikatesa je sinonim kakovosti in ekskluzivnosti po ponudbi in postrežbi. Pestra izbira izvrstnega pršuta, dišečih mortadel in salame, pa gurmanske olive in različni siri …

Maxijev škrnicelj »to-go« je novost iz Maxijeve delikatese. Poskusite okusen in kakovosten škrnicelj gurmanskih dobrot po vaši izbiri, ki jih lahko pojeste kar med potjo.

Maxi pekarna vas bo privabila z vonjem sveže pečenega kruha. Izbirate lahko med številnimi vrstami kruhov, od klasičnega belega, francoskih baget, ajdovega, koruznega … do posebnežev z orehi in drugimi slastnimi dodatki.

Eko in posebna hrana

Ekološki in posebni hrani namenjamo posebno pozornost. Poleg ekološko pridelanih živil smo založeni z živili brez glutena, laktoze, sladkorja ali bele moke. Nudimo pestro izbiro okusnih veganskih in vegetarijanskih izdelkov. Ker nam v Maxiju ni vseeno za naš planet, ponujamo tudi izdelke v rinfuzi (na tehtanje) - od testenin, žit in kosmičev do liofiliziranega sadja. Ne prezrite tudi ročno narejenih bučnih piškotov iz pravične trgovine, ki z ljubeznijo in vso pozornostjo nastajajo v rokah oseb z motnjami v duševnem razvoju.

Vinoteka in slaščičarna

Vinoteka bo navdušila tudi poznavalce, saj je bogato založena s slovenskimi vini in uvoženimi iz evropskih vinskih pokrajin ter Nove Zelandije, Čila in Argentine.

Slaščičarna in sladki kotiček bosta dobro poskrbela za vse sladkosnede. V slaščičarni se lahko posladkate z različnimi tortami, makroni, pitami, krostatami in drugimi slaščicami, v sladkem kotičku pa lahko izbirate med premium čokoladami in bonbonierami.

Urnik

Ponedeljek - sobota:
8:00-21:00

Nedelja in prazniki:
ZAPRTO