Maxi je blagovnica s tradicijo

Oktobra je Maxi zasijal v sveži, sodobni podobi, kjer je vsako nakupovanje posebno doživetje.

maxi blagovnica 00

Maxi blesti v novi podobi

Popolnoma prenovljena trgovina je postala večja, novi Maxi market pa je razdeljen na tri večje segmente – toploteko in ponudbo že pripravljene hrane, razširjeno ponudbo tudi za večje nakupe in samopostrežni del za manjše nakupe. Poleg nove ponudbe Maxi marketa, lahko obiskovalci še vedno uživate v ostali bogati ponudbi. Naša slaščičarna, restavracija Romansa in Maxim ter aperitiv bar vas pričakujejo.

˝Maxi market gourmet je vaš epicenter razvajanja in kulinaričnih užitkov. Ne spreglejte novih oddelkov, ki vas bodo zagotovo navdušili. Se vidimo na japonskem suši oddelku, v dobro založeni ribarnici in v kotičku s sendviči, ki vam jih sestavijo povsem po vaših željah.˝

maxi blagovnica 2

Naša vrhunska storitev

Ponosni smo na naše osebje. 96 zaposlenih v market trgovini opravlja storitve hitro strokovno in prijazno, da se vsi kupci počutijo dobrodošli in so dobro postreženi. Pri nakupih so v pomoč tudi sodobne rešitve. Kupci si lahko nakupni proces olajšajo z M skenom, aplikacijo Moj M z mobilno denarnico in virtualnimi računi ter samopostrežno tik-tak blagajno. Maxi gourmet market bo redno  skrbel tudi za degustacije, promocije in presenečenja ter obilo novosti in sodobnih trendov.

maxi blagovnica 02

Maxi je blagovnica s tradicijo

Maxi je mestna blagovnica z bogato zgodovinsko, kulturno in arhitekturno noto, ki je bila ob svojem odprtju največja in najbolj prestižna trgovina v centru Ljubljane. Svoj sloves je ohranila do danes. Že 48 let daje pečat Ljubljani in sooblikuje življenja njenih meščanov in kupcev. Maxi je bila ob odprtju leta 1971 prva veleblagovnica s celovito ponudbo v Sloveniji. Trgovska ponudba od nekdaj navdušuje kupce, tudi tiste najbolj petične, ki iščejo posebne, vrhunske in eksotične izdelke.