Maxi je blagovnica s tradicijo

Oktobra leta 2019 je Maxi zasijal v sveži, sodobni podobi, kjer je vsako nakupovanje posebno doživetje.

maxi blagovnica 00

Maxi blesti v novi podobi

Popolnoma prenovljena trgovina je postala večja, novi Maxi gourmet market pa je razdeljen na tri večje segmente – toploteko in ponudbo že pripravljene hrane, razširjeno ponudbo tudi za večje nakupe in samopostrežni del za manjše nakupe. Poleg nove ponudbe Maxi gourmet marketa, lahko obiskovalci še vedno uživate v ostali bogati ponudbi. Slaščičarna Maxi, restavracija Romansa 1971 in Maxim ter Aperitiv bar vas pričakujejo.

˝Maxi gourmet market je vaš epicenter razvajanja in kulinaričnih užitkov. Ne spreglejte novih oddelkov, ki vas bodo zagotovo navdušili. Se vidimo na japonskem suši oddelku, v dobro založeni ribarnici in v kotičku s sendviči, ki vam jih sestavijo povsem po vaših željah.˝

maxi blagovnica 2

Naša vrhunska storitev

Ponosni smo na naše osebje. 96 zaposlenih v Maxi gourmet marketu opravlja storitve hitro strokovno in prijazno, da se vsi kupci počutijo dobrodošli in so dobro postreženi. Pri nakupih so v pomoč tudi sodobne rešitve. Kupci si lahko nakupni proces olajšajo z M skenom, aplikacijo Moj M z mobilno denarnico in virtualnimi računi ter samopostrežno tik-tak blagajno. Maxi gourmet market bo redno skrbel tudi za degustacije, promocije in presenečenja ter obilo novosti in sodobnih trendov.

maxi blagovnica 02

Maxi je blagovnica s tradicijo

Maxi je mestna blagovnica z bogato zgodovinsko, kulturno in arhitekturno noto, ki je bila ob svojem odprtju največja in najbolj prestižna trgovina v centru Ljubljane. Svoj sloves je ohranila do danes. Že skoraj 50 let daje pečat Ljubljani in sooblikuje življenja njenih meščanov in kupcev. Maxi je bila ob odprtju leta 1971 prva veleblagovnica s celovito ponudbo v Sloveniji. Trgovska ponudba od nekdaj navdušuje kupce, tudi tiste najbolj petične, ki iščejo posebne, vrhunske in eksotične izdelke.