Maxim

Restavracija Maxim za zdaj zaprla svoja vrata

Spoštovani gostje, obveščamo vas, da je restavracija Maxim za zdaj zaprla svoja vrata. 

Ker verjamemo, da je to le kratkoročno dejanje, se ob tem nadejamo, da vas bomo kaj kmalu ponovno povabili v goste.

Upamo, da boste naše sporočilo sprejeli z razumevanjem, in vas vabimo v Restavracijo Romansa 1971, ki obratuje od 10 do 15. ure.

Svojo rezervacijo lahko uredite preko telefonske številke 051 285 339.

V kolikor pa bi med tem potrebovali storitve za pogostitev, stopite v stik z našim Cateringom: 

g. Igor Zajec

T: 030 998 508

e-mail: igor.zajec@mercator.si

Želimo vam vse dobro in kmalu na snidenje.

Ekipa Maxi Gostinstvo

Moderna evropska kuhinja z lokalnim karakterjem

Maxim je prestižna ljubljanska restavracija, ki jo odlikujejo izvirne jedi in kulinarične posebnosti mednarodno priznanih kuharskih mojstrov. Obisk Maxima je vselej nepozabno doživetje.

Maximova kulinarično doživetje je namenjeno gurmanom, poznavalcem in ljudem, ki cenijo izbrane okuse svežih lokalnih sestavin. Izkušena ekipa kuharjev, slaščičarjev, pekov in enologov ustvarja dovršene gurmanske mojstrovine. Njihovo skupno ustvarjanje temelji na izvirnem usklajevanju kakovostnih in vrhunskih okusov v harmonično kulinarično izkušnjo.

Maximov jedilnik sestavljajo jedi, ki so zbrane v gourmet in a la carte jedilnih listih, mnoge pa nastajajo dnevno. Navdih zanje izvira iz dnevno svežih sestavin, zato vam jih ob naročilu lahko zaupa le natakar. Ob jedi vam bodo natakarji svetovali tudi vinsko spremljavo. Maximova ponudba vrhunskih vin obsega več kot 200 najprestižnejših vin iz vseh vinskih regij sveta.

Nagrade, ki jih je prejel Maxim

Ljubljanska restavracija Maxim je vrhunska restavracija protokolarnega značaja, ki je prejela že več kulinaričnih nagrad. Maxim odlikujejo:

Restavracija Maxim samo za vas

Restavracija Maxim lahko sprejme do 80 gostov, pri stoječih pogostitvah do 200, na voljo sta tudi dva zasebna prostora za manjše družbe. V poletnem času je gostom na voljo tudi prijetni letni vrt ob fontani.

Poroke v restavraciji Maxim

Poroka v restavraciji Maxim bo odlična priložnost, da navdušite svoje goste z nepozabno kulinariko ob čudoviti vinski spremljavi in kraljevski poročni torti. Maximov chef, Peter Kovač, slaščičarska mojstrica Klara Jurjevec in sommeiller Matija Šubic bodo prisluhnili vajinim željam in vama svetovali pri pripravi poročnega kulinaričnega doživetja.

Dodatne informacije za bodoča mladoporočenca:

  • Poleg elegantnega notranjega ambienta restavracija Maxim ponuja tudi letni vrt s fontano.
  • V bližini je prostorna garaža.
  • V restavraciji je ob sedeči postavitvi dovolj prostora za 80 gostov, ob stoječi pa za kar 150 gostov.

Ocenite nas

google icon small    tripadvisor logo small