maxi klubski salon

maxi klub 2

Nad slaščičarno, v prvem nadstropju blagovnice, se lahko ustavite v trendovskem baru, ki vam nudi udobje in zasebnost. Lokal je neposredno povezan z blagovnico, tako da lahko združite užitke nakupovanja s klepetom ob kavi in sladicah.

  • Maxi klub je gostinski lokal, ki svojim gostom ponuja umirjeno, prijetno in udobno preživljanje časa v sodobnem, atraktivnem ter funkcionalnem ambientu.
  • Maxi klub razvaja svoje goste z izvirnim, udobnim interierjem, z odlično storitvijo ter z izbrano ponudbo hladnih prigrizkov in pijač.
  • Maxi klub povezuje in združuje ljudi ob dogodkih, prireditvah, glasbenih session-ih (džez, latino, klasika idr.), literarnih večerih, razpravah, razstavah (slikarske, fotografske, kiparske, nakit …), knjigah.
  • Maxi klub informira s širokim naborom revij in dnevnega časopisja, izbrano ponudbo knjig zadnjih edicij, z informacijsko opremljenostjo (iPads, Wifi).
  • Maxi klub ustvarja doživetje s hrano, pijačo, glasbo, dogajanjem, knjigami, vzdušjem. Je svetovljanski, moderen in hkrati domač.

V klub se želimo vračati vedno znova. Sami ali v družbi prijateljev. Ker je prijetno in zanimivo. Čas se za trenutek ustavi ob prebiranju zadnjih knjižnih izdaj, dnevnega časopisja in brskanju po spletu (iPad). Lahko prisluhnemo gostom kluba (predstavitev knjig) ali se udeležimo tematskih razprav.

Pustimo se razvajati ob kozarcu izvrstnega vina ter domiselno pripravljenem krožniku hladnih dobrot in bogastvu slaščic.

Po vaši želji je lahko Maxi klub odprt samo za vašo družbo. Dogovorite se lahko tako za pogostitve stoje kakor tudi za kosila in večerje s hladno-toplim bifejem. Kapaciteta prvih je sto, za hladno-topli bife pa okoli šestdeset oseb. Prostor je zelo primeren za izvedbo koncertov, gledaliških predstav, razstav in podobnih prireditev, zato ga večkrat uporabljamo tudi v te namene.

odpiralni čas

ponedeljek - petek
9:00
21:00
sobota, nedelja, prazniki
zaprto

kje se nahaja?

1 06 mo