restavracija romansa 1971

romansa vsebinska mini3

Restavracija Romansa 1971 je prijetna in sodobna restavracija z odlično ponudbo malic in kosil ter z edinstvenim in sproščenim ambientom. V naši odprti kuhinji vam nudimo zdravo, svežo in lahko hrano, ki jo bo kuhar spretno pripravil kar pred vašimi očmi. Tudi vegetarijancem in veganom je na voljo izčrpna izbira vrhunskih jedi.

Izjemna lastnost znamenite restavracije je tudi vrtna terasa pred Romanso, ki predstavlja idealno mesto tako za hiter klepet ob kavi kot za ležerno uživanje v udobnem in sproščenem ambientu, oddaljeno od mestnega vrveža. Ob večerih pričara okrasni zunanji kamin pravo lounge izkušnjo, h kateri se izjemno poda k pestri ponudbi vin.

Prostori restavracije Romansa so na voljo tudi za zaključene družbe in gostje lahko rojstne dneve, obletnice in zabave preživijo v pridihu sproščenega, a imenitnega vzdušja, ki ga nudi markanten ambient. Restavracija omogoča skupinska kosila ali večerje do 60 gostov, pri stoječih pogostitvah pa do 120.

Prostori restavracije so s primernimi površinami in bogato opremo idealni tudi za izvajanje kuharskih delavnic, ki so jih vodila že mnoga priznana imena, ravno edinstveno okolje pa poskrbi, da je vzdušje vedno sproščeno in udeleženci očarani.

Ponudba jedi v Romansi.

Oglejte si jedilnik za teden od 22.1. do 27.1. 2018

 

ResizedImage150150 TOP Ljubljana foods Copy


odpiralni čas

ponedeljek - petek
7:30
17:00
sobota
10:00
15:00
nedelja, prazniki
zaprto

kje se nahaja?

p 08 mo