maxi catering

katering vsebinska mini2

V življenju so priložnosti, ob katerih želimo svojim dragim osebam, sorodnikom, sodelavcem ali poslovnim partnerjem izkazati posebno pozornost s povabilom na nepozaben dogodek s pogostitvijo. Prigrizki, hladni ali topli bifeji, slavnostna kosila in večerje so vsekakor tudi gurmanska doživetja.

Catering gostinstva Maximarket spada med vodilne v Sloveniji.

Naši kuharski mojstri imajo trideset let izkušenj, kar je garancija za vrhunsko pogostitev in uresničitev tudi najbolj zahtevnih pričakovanj. Dovolite, da naša izurjena ekipa očara, tako Vas kot Vaše goste.

Razkošna ponudba jedi slovenske in mednarodne kuhinje ter najvišja raven postrežbe je naša vrlina. Izvirne jedi in moderne kreacije v družbi z izbranimi vrhunskimi domačimi ali tujimi vini predstavljajo uravnotežene, zdrave in okusne jedilnike.

Za Vas ponudbo oblikujejo naši odlični kuharski mojstri, ki s svojimi bogatimi izkušnjami že vrsto let prispevajo k razvoju slovenske kulinarike in njeni mednarodni prepoznavnosti. Seveda ni potrebno poudarjati, da izbiramo le najkakovostnejše sestavine.

Na pomoč Vam z veseljem priskočimo že ob osnovnem načrtovanju, saj se lahko glede na priložnost, lokacijo in namen pogostitve že vnaprej maximalno potrudimo predvideti in tudi uresničiti želje Vaših gostov. Z našim svetovalcem pripravimo kar najbolj ustrezne vrste menijev. Dogovorimo se za pripravo in dostavo, naš svetovalec bo poskrbel tudi za ustrezno dekoracijo, ureditev prostora in druge podrobnosti, na katere ob pripravi morda niti ne pomislite.

Skratka, poskrbimo za vse, kar naredi Vaš dogodek nepozaben in prav poseben. Zagotavljamo Vam, da boste naravnost navdušili svoje povabljene.

Naše izkušnje kažejo na iskreno zadovoljstvo naročnikov. Z vsako pogostitvijo namreč rastemo tudi mi sami in se učimo kako biti še boljši.

Naj Vam zaupamo, da naši Vrhunski mojstri vsak dan pripravljajo zajtrke za poslovne sestanke, okusna kosila za seminarje in navdušujejo z odličnimi pogostitvami ob svečanih prireditvah.

Izberite kraj in čas. Za vse ostalo poskrbimo mi.
Pokličite nas in pogostili vas bomo po vašem okusu.

osnovna ponudba

  • cocktail party z manjšim prigrizki, kanapeji, minjoni
  • hladni bife, hladno-topli bife
  • banket – kosilo ali večerja
  • kosila, večerje, malice za podjetja in ustanove
  • piknik v naravi
  • priprava in dostava obloženih kruhkov
  • vse vrste pijač
  • izjemna ponudba najkakovostnejših cigar

V Maxi cateringu poskrbimo za popolno storitev z upoštevanjem vrhunske kulinarike in postrežbe ter urejenosti celotnega ambienta.

Naročila sprejemamo na telefonsko številko: 051 285 336 ali po faksu: 01 / 476 68 46 od ponedeljka do sobote med 9. in 16. uro.

Naročila pričakujemo najmanj 48 ur pred izvedbo storitve, v nasprotnem primeru veljajo pogoji izvedbe "v zadnji minuti".

Tukaj si lahko ogledate cenik.

Pripravimo. Pripeljemo. Postrežemo. Pospravimo.

kontakt

Maxi catering
Trg republike 1, 1000 Ljubljana

T: +386 (0)51 285 336
E: catering.maxi@mercator.si