Spodnje perilo in spalni program

Več kot polovica žensk nosi spodnje perilo napačne velikosti, še posebej nedrčka. V Maxiju bomo poskrbeli, da se to vam ne bo zgodilo.

Naše svetovalke vam namreč znajo natančno svetovati, kateri model je pravšnji za vas. Zahvaljujoč pestremu izboru najrazličnejšega perila, od klasičnega in tistega za oblikovanje postave do prefinjenih modnih kosov, izbira ne bo težka.

Z mislijo na vaše udobje izbiramo tudi spalni program – spalne srajce in pižame, pa halje in ostale potrebščine, ki vam pomagajo, da lahko ob koncu dneva stres in skrbi v intimi domače spalnice postanejo preteklost.

moda podstran 258x258 preilo1

Spalni program

V čemer spite je izredno pomembno, saj telo ponoči počiva in mu je treba zagotoviti najboljše udobje in kvalitetne materiale. Na oddelku perila boste našle bogat program spalnega programa iz najbolj mehkih in kvalitetnih materialov.

moda podstran 258x258 preilo3

Blagovne znamke

Za vse, ki prisegate na sproščenost in vsakodnevno udobje vas bo zagotovo navdušila linija Cheek by Lisca. Ponujamo tudi blagovno znamko Schiesser, ki slovi po posebno nežnih in mehkih materialih, ki postanejo vaša druga koža, pa blagovne znamke Triumph ter Skiny.

moda podstran 258x258 preilo2

Spodnje perilo

Perilo je najbolj intimen del ženske garderobe, zato njegov izbor prilagodite svoji osebnosti. V Maxiju vas na oddelku perila čaka bogat program elegantnega perila za vse romantično razpoložene. Poiščite svojo zgodbo, ki jo sestavlja ekstravaganca in kakovost najvišjega razreda.