vinoteka

podstran 960x351 vinoteka

Maxijeva vinoteka je kotiček za vsakogar, ki si želi  res izbrano ponudbo vin, žganih pijač in likerjev na enem mestu ter postrežbo s strokovno usposobljenimi ter prijaznimi svetovalci.

Poleg uveljavljenih slovenskih vinarjev so zelo dobro zastopani tudi tuji. Pestra je ponudba španskih vin s serijo Torres, francoskih Mouton Cadet, makedonskih vin Kamnik, hrvaških Laguna, Bomar in drugih. Predstavnike novega sveta pa smo nadgradili s pestrim izborom vrhunskih ameriških vin Robert Mondavi.

Prodajni program vin stalno dopolnjujemo z novimi vini, s katerimi zasledujemo trende tako na domačem kot tudi na svetovnih trgih. Zato na Maxijevih policah počivajo tudi igrivi mehurčki najbolj kakovostnih penin. Če naštejemo samo par najbolj zvenečih imen, so to brez dvoma Moët, Cordon Rouge Mumm, Dom Perignon in Saint Emilion, s katerimi boste odkrili svet slavnostnih in radostnih trenutkov.

Vrhunska kakovost je tudi v ponudbi žganih pijač in likerjev. Odločili smo se za dodatno popestritev ponudbe in vpeljali še dodatne  svetovno znane znamke Meukow, Ron Zacapa, Dalwhinnie, Caragganmore in Mozart.