trgovina Leonardo

slika poslovalnice

V trgovini Leonardo vaza ni le vaza, ura ni le ura ter skleda ni le skleda. Tu je dekoracija za dom razlog za srečo, da vaše stanovanje postane vaša strast.

Ko vstopite v trgovino Leonardo v pasaži Maximarketa, vstopite v svet barv, elegance in sodobnega dizajna. Med pestro izbiro izdelkov za kuhinjo, dnevno sobo, pisarno, osebno nego in lepši vsakdan boste zagotovo našli popolno dekoracijo za popestritev vašega doma, osebno razvajanje ali izvirno darilo za vaše najbližje, prijatelje in poslovne partnerje.

Kvalitetni stekleni izdelki nemške znamke LEONARDO bodo v vaše stanovanje prinesli poživitev, eleganco in toplino, ter v vas s svojimi barvami prebudili veselje in zadovoljstvo. Izdelki francoske znamke PYLONES, ki združuje nešteto barv ter preseneča z inovativnimi oblikami, pa vas bodo s svojo razigranostjo naravnost očarali. Izbirate lahko tudi med dizajnerskimi izdelki kanadske znamke UMBRA, italijanske znamke GUZZINI in francoske DERRRIERE LA PORTE, ki bodo vaš dom spremenili v dizajnersko izpopolnjen prostor, ter izdelki slovenskega oblikovalca OSKARJA KOGOJA, ki izražajo vrednote kulture, inovativnosti in narave, s pridihom klasičnega, kot tudi sodobnega oblikovanja.
Da pa bo poskrbljeno tudi za nakit, tako za vaše stanovanje, kot za vaše boljše polovice, lahko izbirate med stenskimi urami PAULIO BASTELLI in ročne ure S.T.A.M.P.S. ter elegantnim nakitom LEONARDO iz kvalitetnega rodiniranega jekla in stekla.

Steklen pokrov za hrano »ZVON«
Želite svoje kulinarične dosežke servirati tako kot si to zaslužijo? Vsaka jed bo sedaj lahko učinkovito zaščitena, prav tako pa tudi elegantno servirana. Za to bo poskrbel steklen pokrov za hrano, ki je klasične oblike in ročno delo steklarskih mojstrov.
Material: steklo
Dimenzije: 29 x 22 cm
CupolaQ2

Pylones | Prstan »MEDIUM PLATE CLASSIC«
Sem bolj dragocen prstan kot kateri koli drag kamen. Ročno izdelan moderen prstan iz pihanega stekla, izbrušen do popolnosti s svojim sijajem izstopam iz množice. Meni ni enakega - sem edinstven in neprekosljiv dragulj! Podrobnosti: nastavljiva velikost
Pylones rings

DLP | Nakupovalni voziček VINYLE »Miss«
Zagotovo vam bo ob pogledu na DLP voziček obraz spreletel nasmeh. Ko ga boste odpeljali čez prag, pa bo razveseljeval tudi vse, ki jih boste na poti srečali. S tem pisanim in modernim vozičkom se boste po tržnici sprehajali kot po modni pisti. Na poti domov pa vam bo pomagal in garaško delo spremenil v zabavo. Nosilnost: do 20 kg
dlp vozicek+torba


Da bo izbira še lažja, smo za vas pripravili pestro ponudbo izdelkov, ki so na voljo v spletni trgovini  Leonardo Dekor.

Prijazno vabljeni k obisku!


 Kontakt:
Tel.:+386 (0)1 425 30 68
E-mail: areca@leonardo-dekor.si
WWW:  www.leonardo-dekor.si

kje se nahaja?

k 11 mo