sladki kotiček

podstran 960x351 sladki koticek

Prepustite se strasti in uživajte v okusu svoje najljubše sladke razvade. Odkrijte čarobni svet najboljših ročno izdelanih čokolad in pralinejev.

Poskusite odlične sladice, sladkarije ali različne "izbrane" piškote. Maxijev izbor sladkih dobrot bo zadovoljil želje in prebudil navdih tudi pri najbolj zahtevnih ljubiteljih sladkih prigrizkov.

Ob prefinjenem izboru čokoladnih pralinejev in čokolad vam priporočamo , da si privoščite čokolade francoskega proizvajalca  Michel Cluizel in Akesson’s, španskega Cvevans z maroni, italijanskega Caffarel ter slovečih  Dolfin, Mirabell in še mnogo drugih.

V ponudbi so tudi izdelki slovenskih proizvajalcev kot so Lucifer, Cukrček, Atelje Dobnik in Passero z izvirnimi prekmurskimi okusi.

Med piškoti lahko izbirate posebne okuse iz različnih držav. Ne manjkajo niti angleški Walkers , Artisan in Elegant, izvirni danski keksi, italijanski mandelj ter keksi s sicilijansko pistacijo Bronte. Mnogi izdelki se ponašajo tudi s certifikatom pravične trgovine Fairtrade.