restavracija romansa 1971

romansa vsebinska mini3

Restavracija Romansa 1971 je prijetna sodobna restavracija, ki je priljubljena predvsem med poslovneži v času kosila. Ponaša se z odlično ponudbo malic in kosil ter z edinstvenim in sproščenim ambientom. V naši odprti kuhinji vam nudimo zdravo, svežo in lahko hrano, ki jo bo kuhar spretno pripravil kar pred vašimi očmi. Tudi vegetarijancem in veganom je na voljo izčrpna izbira vrhunskih jedi. Posebno pozornost smo namenili tudi tradicionalnim lokalnim jedem.

Izjemna lastnost te znamenite restavracije je vrtna terasa pred Romanso, ki je idealno mesto tako za hiter klepet ob kavi kot za ležerno uživanje v udobnem in sproščenem ambientu, oddaljeno od mestnega vrveža. Ob večerih pričara okrasni zunanji kamin pravo lounge izkušnjo, h kateri se izjemno poda pestra ponudba vrhunskih slovenskih vin.

Prostori restavracije Romansa so na voljo tudi za zaključene družbe in gosti lahko rojstne dneve, obletnice in zabave preživijo v pridihu sproščenega, a imenitnega vzdušja, ki ga nudi markantni ambient. Restavracija omogoča skupinska kosila ali večerje za do 60 gostov, pri stoječih pogostitvah pa tudi do 120.

Prostori restavracije so s primernimi površinami in bogato opremo idealni tudi za izvajanje kuharskih delavnic, ki so jih vodila že mnoga priznana imena, ravno edinstveno okolje pa poskrbi, da je vzdušje vedno sproščeno in so udeleženci očarani.

Ponudba jedi v Romansi. 

Oglejte si jedilnik za teden od 14.10. do 19.10.2019

Vsak dan so v Romansi na voljo tudi različne jedi na žlico. Vabljeni!

Jedi na zlico za net

ResizedImage150150 TOP Ljubljana foods Copy

Kontakt:

Tel: +386 (0)51 285 339 email: romansa.maxi@mercator.si

odpiralni čas

ponedeljek - petek
9:00
17:00
sobota
10:00
15:00
nedelja
zaprto

kje se nahaja?

p 08 mo