Polnjena jajčka

Prihajajo velikonočni prazniki, z njimi pa kup pirhov, za katere nam hitro zmanjka kreativnih idej. Mi vam predlagamo pripravo polnjenih jajčk z dodatkom avokada.

 home cooking 1670403 1920

 

Sestavine:

6 pirhov
pol avokada
2 žlici majoneze
1žlica gorčice
sol
poper

 

Priprava:

  1. Pirhe olupimo, jih razpolovimo in odstranimo rumenjake.
  2. Avokado razpolovimo, eno polovico pa olupimo in skupaj z ostalimi sestavinami dodamo k rumenjakom.
  3. spasiramo z paličnim mešalnikom, solimo in poporamo po okusu.
  4. Beljakove polovičke nadevamo t jajčno kremo.
  5. Pirhe olupimo, jih razpolovimo in odstranimo rumenjake.
  6. Avokado razpolovimo, eno polovico pa olupimo in skupaj z ostalimi sestavinami dodamo k rumenjakom.
  7. Spasiramo z paličnim mešalnikom, solimo in popopramo po okusu.
  8. Beljakove polovičke nadevamo z jajčno kremo.