O maxiju

Blagovnica Maxi se nahaja v gospodarskem in političnem epicentru Ljubljane in Slovenije. Je del kompleksa, ki obkroža Trg republike, in čeprav je bil ta del Ljubljane zgrajen v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja, ima bogato zgodovinsko, kulturno in arhitekturno noto. Cankarjev dom, slovenski parlament, poslovna stavba NLB in Trg republike vas popeljejo v polpretekle čase slovenske zgodovine. Na tem mestu se je začela tudi pot samostojne Slovenije.

Maxi je v centru pozornosti že od samega odprtja blagovnice leta 1971. Kot prva veleblagovnica s celovito ponudbo v Sloveniji navzven resda odseva Ravnikarjevo dediščino, a se v svoji notranjosti bohoti predvsem s trgovsko ponudbo, ki zaobjame vse kupce, tudi tiste najbolj petične, z izbranim okusom. Predstavlja namreč največjo trgovsko hišo v strogem centru Ljubljane, ki s celovito ponudbo in dodatnimi storitvami uspešno skrbi za razvoj nakupovalne kulture v Sloveniji.

NAMIG: Ob obisku blagovnice Maxi lahko svoje vozilo parkirate v neposredni bližini, v parkirni hiši pod Trgom republike. Tam vam ob nakupu v vrednosti več kot 60 EUR v Maxi market prodajalni omogočamo dve uri brezplačnega parkiranja. Pri tem se z računom zglasite pri pultu za informacije. Ob nakupu nad 100 EUR na tekstilu in kozmetiki pa vam omogočamo 1 uro brezplačnega parkiranja.

DOBIMO SE V MAXIJU!

Trg republike 1
1000 Ljubljana, Slovenija
Telefon: +386 (0)1 476 6812
Faks: +386 (0)1 426 20 86
E-pošta: info.maxi@mercator.si

odpiralni čas blagovnice maxi

ponedeljek - petek
9:00
21:00
sobota
8:00
17:00
nedelja
zaprto

kje je kaj v maxiju