potovalna agencija m holidays

V poslovalnici M holidays zraven slaščičarne, nasproti glavnega vhoda v blagovnico Maxi se lahko že danes odločite za enega od turističnih aranžmajev. Ponujamo vam zanesljive in ugodne počitnice ter široko ponudbo turističnih aranžmajev, primernih za mlade, družine z otroki ter za starejše generacije.


DOŽIVETJA v Sloveniji 2017

Doživetja v Sloveniji 2017

... Slovenija, od kod lepote tvoje ...

Zakaj bi za počitnice izbrali prav Slovenijo?

Slovenija kot turistična destinacija pobira laskave nagrade po vsem svetu. Redno jo najdemo na seznamih še neodkritih draguljev "bodočih svetovnih turističnih uspešnic" mednarodnih medijev, kot je na primer CNN, in je od leta 2016 tudi prva zelena turistična destinacija na svetu!

 

Zaobljeni pravokotnik: PRELISTAJTE KATALOG

Hribi Slovenije

Triglavski narodni park, Alpe, Karavanke, Cerkljansko Hribovje, Pohorje...slovenski hribi so inspiracija, bili tudi gospodu Slavku Avseniku, da je napisal skladbo Na Golici, eno najbolj prepoznavnih polk in največkrat predvajano instrumentalno skladbo na svetu.

Če ste ljubitelji narave in se radi umaknete iz mesta, če se želite zbujati ob prelepih razgledih, ki se vam bodo vtisnili v nepozaben spomin, če s fotografskim aparatom radi ujamete najlepše detajle in trenutke, ki vas napolnijo z energijo in dobro voljo tudi v sicer stresnem vsakdanjiku, če si dovolite v sebi poiskati otroka, ki se najraje od vsega potika po gozdovih, vrhovih in planotah kot nadebudni Kekec, strahopetni Rožle ali prijazna Mojca...vabijo vas HRIBI Slovenije!

 

Zaobljeni pravokotnik: Ponudba

 

Terme Slovenije

Če združimo vodo in zabavo, dobimo zabavno vodo oziroma idealen družinski oddih za čisto vse okuse. Voda zdravja, dobrega počutja ter lepote telesa in duha je v naši zeleni deželi povsod, najdemo jo vse od Prekmurja do Obale, na poti z Goričkega v Piran.

Na ducate vrst bazenov po obliki in namenu (olimpijski, plavalni, masažni, otroški, vodni parki s tobogani in drugimi atrakcijami, počasne reke...), zunanje in notranje vodne površine, zdravilna termalna voda in morska voda, animacija in zabava za vse generacije v in ob bazenu, sproščanje, razvajanje in skrb za dobro počutje z masažami, kopelmi, savnami in drugimi wellness&selfness doživetji...nešteto razlogov je, da obiščete TERME IN ZDRAVILIŠČA Slovenije!

 

Zaobljeni pravokotnik: Ponudba

Morje Slovenije

Koper, Izola in Piran, s srednjeveškimi mestnimi jedri in s soncem obsijani, se zaradi svoje slikovitosti uvrščajo na sezname najlepših sredozemskih biserov. Portorož pa s svojo bogato turistično ponudbo brez dvoma upravičuje naziv prvega središča sodobnega turizma v Sloveniji. In Istra, prelepa Istra, kjer v vseh letnih časih lahko uživate ob razgledih, vonjih, okusih, zvokih vetra ter melodijah morja in sonca. Če ste romantična duša, lovec na sončne vzhode in zahode v varnem pristanu fotogeničnega Pirana ali istrskih hribčkov, ali pa avanturist, ljubitelj nepredvidljivega morja in vetra v laseh...podajte se na MORJE Slovenije in podoživite Poletje v školjki, po mnenju mnogih najlepšo slovensko mladinsko filmsko zgodbo.

 

Zaobljeni pravokotnik: Ponudba

 

http://www.mholidays.si/pocitnice/slovenija/okusi_dozivetja

Okusi Slovenije so lokalni okusi narave; med in mleko izpod Alp, mesnine in začimbe Krasa, slovita piranska sol z Mediterana, Prekmurska gibanica in dobrote Panonske Slovenije, Idrijski žlikrofi, štruklji, pogače, potica in nešteto vrst kruhov osrednje Slovenije... Okusom Slovenije moramo tudi nazdraviti, z izbranim vinom iz ene od treh slovenskih vinorodnih dežel: Primorska, Podravje in Posavje. Okuse Slovenije boste našli v slovenskih gostilnah, kjer vam bodo poleg pristne lokalne kulinarike ponudili tudi slovenska vina, piva, žgane pijače, sokove in vode iz lokalnega okolja.

Zelena dežela vas bo prevzela z bogato ponudbo doživetij - na tisoče kilometrov pohodnih in kolesarskih poti po nižinah, gozdnatih planotah in najvišjih vrhovih, kristalno čista jezera, reke in slapovi, naravni parki in podzemni svet kar kličejo k aktivnim počitnicam. Vsem z duhom raziskovalca so na voljo zakladnice, vpisane na seznam svetovne dediščine UNESCO, ter mesta in mesteca, ki vas bodo navdušila z gostoljubnostjo domačinov, raznovrstnimi dogodki, kulturnimi vsebinami, arhitekturnimi posebnostmi ter glasbenimi in kulinaričnimi festivali.

V Sloveniji so doživetja zares izjemna: glamurozno kampiranje v lesenih hišicah na drevesu ali v vinskih sodih, obisk nebes v visokogorju z vonjem po morju, razvajanje duha in telesa v čisto pravih solinah, večerja v zraku med gorskimi vrhovi, obisk vinskih kleti v slovenski Toskani, spoznavanje z Lipicanci in človeškimi ribicami, spektakularen prelet velikanke v Planici, termalna zabava v čisto pravem gusarskem zalivu ali v indijanski vasi... Slovenija nima kar tako v svojem imenu besedice 'ljubezen' - resnično se boste skozi OKUSE IN DOŽIVETJA Slovenije zaljubljali na vsakem koraku.

 

Zaobljeni pravokotnik: Ponudba

 

Kontakt

T: +386 (0)1 241 41 00 in +386 (0)1 241 41 02
E: maxi@mholidays.si

Naša poslovalnica se nahaja zraven slaščičarne, nasproti glavnega vhoda v blagovnico Maxi.