Maxi klub je namenjen vsem kupcem, ki jih družijo nakupovalne navade v urejenem in umirjenem okolju, zahteve po kakovostni in strokovni storitvi ter visoke nakupne zahteve.

Včlanitev

K včlanitvi v Maxi klub ste vabljeni vsi imetniki Pika kartice. Vse, kar morate storiti, je pravilno izpolnjena in odposlana pristopnica, ki jo najdete na tej spletni strani ali pa jo dobite v Maxiju.

Delovanje Maxi kluba

V lestvici popustov bomo zbirali vrednosti vseh vaših nakupov oblačil, obutve, modnih dodatkov in kozmetike ter dodatkov za dom in izdelkov iz zeliščne lekarne Sanatura. 

Vašo nakupovalno zvestobo in vaš odnos do Maxija izjemno cenimo, zato smo celoten Maxi, predvsem pa klubski del, oblikovali po meri vseh tistih med vami, ki vas družijo podobne nakupovalne navade v prijaznem in modernem okolju, hkrati pa svoje nakupovalne zahteve merite po kakovosti ponudbe in strokovnosti sleherne storitve.

V prostorih Maxi kluba v I. nadstropju pripravljamo za vas najrazličnejše dogodke: prehranska svetovanja, lepotna in stilska svetovanja, literarne popoldneve, gledališke predstave, glasbene večere, zdravstvene nasvete, potopisna predavanja in drugo. Mnogo zanimivega in aktualnega pa se redno dogaja tudi v sklopu prodajnih etaž modnih oblačil, kozmetike in parfumerije. Na ta način ste lahko ob vsakem obisku Maxija deležni številnih zanimivosti, ki popestrijo in obogatijo nakupovalni čas, ki ga preživite med nami. V kolikor ste nam zaupali vaš elektronski naslov ali pa boste to šele storili, vas bomo o vsem tem in še mnogo drugem sproti obveščali z našimi elektronskimi sporočili.

pravila programa zvestobe za člane Maxi kluba

 • Maxi točke zbirate ob nakupih s Pika kartico.
 • Vsak nakup v enem dnevu za 40 EUR vam prinese eno Maxi točko.
 • Skupen znesek dnevnega nakupa v Maxiju vam preračunamo v Maxi točke.
 • Pri zbiranju Maxi točk se upošteva vrednost vseh nakupov enega dneva opravljenih v celotni blagovnici Maxi (market program, tekstil, kozmetika, Ambient, Sanatura in gostinstvo).

Pri izračunu Maxi točk se ne upošteva:

 • unovčenje vrednostnih kuponov, pridobljenih na podlagi promocije 
 • unovčevanje kupona zvestobe iz naslova zbranih Maxi točk
 • unovčevanje pik iz bonitetnega sistema Pika kartice

program zvestobe vključuje tri korake

 • Ob izpolnjevanju pogojev prvega, drugega in tretjega koraka vam po pošti pošljemo kupon zvestobe (najkasneje dvajsetega v mesecu za dosežen korak v preteklem mesecu).
 • Prejete kupone zvestobe, ki jih zbirate v obdobju med 1. 2. 2019 in 31. 7. 2019 unovčite po lastni izbiri ob enkratnem nakupu na eni blagajni v Maximarketu (najkasneje do 31. 8. 2019).
 • Kupon zvestobe prejme član Maxi kluba. V kolikor je v okviru istega računa Pika kartice več članov, prejme kupon tisti, ki se je prvi včlanil v klub.
 • Kupona zvestobe ni možno zamenjati za gotovino.

Stanje Maxi točk je možno preveriti tudi na naši brezplačni številki 080 20 80.

korakšt. zbranih Maxi točkugodnosti 1ugodnosti 2
1. 20 Maxi točk po 40 EUR v skupni vrednosti nakupa 800 EUR
 
Kupon zvestobe v višini 20 EUR, unovčljiv na vseh oddelkih blagovnice Maxi. Kupon zvestobe za gostinsko storitev v višini 30 EUR, unovčljiv v restavraciji Romansa, samopostrežni restavraciji 2000, Slaščičarni in kavarni ter Aperitiv baru.
2. Nadaljnjih 20 Maxi točk oziroma skupaj 40 Maxi točk po 40 EUR v skupni vrednosti nakupa 1.600 EUR. Kupon zvestobe v višini 50 EUR, unovčljiv na vseh oddelkih blagovnice Maxi. Kupon zvestobe za gostinsko storitev v višini 70 EUR, unovčljiv v restavraciji Maxim.
3. Nadaljnjih 20 Maxi točk oziroma skupaj 60 Maxi točk po 40 EUR v skupni vrednosti nakupa 2.400 EUR. Kupon zvestobe v višini 150 EUR, unovčljiv na vseh oddelkih blagovnice Maxi.  

Za včlanitev v maxi klub, izpolnite spodnji spletni obrazec.