Slaščičarna

Na zmenek v Maxi slaščičarno

Več kot 40 let je slaščičarna Maxi prostor za zmenke ob kavi in tortici. Zmenke z ljubeznijo, prijatelji ali samim sabo. Ker je vedno prijetno.

Maxijeva slaščičarna vas bo očarala, da se boste vedno znova vračali. Prijetno vzdušje in velik letni vrt vas vabita na oddih sredi mestnega vrveža. V slaščičarni Maxi goste vsak dan navdušujemo s svežo ponudbo slaščic, domačim sladoledom, odlično kavo in drugimi vročimi ter osvežilnimi napitki. Vse slaščice in sladoled pripravljamo ročno v hišni slaščičarski delavnici iz sestavin najvišjega kakovostnega razreda, brez dodatnih umetnih sladil, arom in konzervansov. Za posebne priložnosti vam torto pripravimo tudi po naročilu.  

Maxi slascicarna Klara Jurjevec vodja slascicarske delavnice

Vodja slaščičarske delavnice Klara Jurjevec

Klara Jurjevec, mlada vodja slaščičarske delavnice Maxi slaščičarne, od nekdaj obožuje peko slaščic. Svoje znanje je dopolnjevala v raznih slaščičarskih delavnicah, odličnosti pri pripravi sladic pa se je naučila pri sodelovanju s Petrom Kovačem, chefom naše prestižne restavracije Maxim. Sama prisega na čokoladne sladice, poleti pa se posladka s sladoledom z okusom lešnika ali pistacije. 

Urnik slaščičarne

Ponedeljek - petek
7.30 - 21.00

Sobota
8.00 - 17.00

 

 

Ponudba

Kontakt

Telefonska številka
051 285 342

E-naslov
slascicarna.maxi@mercator.si

Ocenite nas

google icon small    tripadvisor logo small