Slaščičarna

Na zmenek v Maxi slaščičarno

Več kot 40 let je slaščičarna Maxi prostor za zmenke ob kavi in tortici. Zmenke z ljubeznijo, prijatelji ali samim sabo. Ker je vedno prijetno.

Maxijeva slaščičarna vas bo očarala, da se boste vedno znova vračali. Prijetno vzdušje in velik letni vrt vas vabita na oddih sredi mestnega vrveža. V slaščičarni Maxi goste vsak dan navdušujemo s svežo ponudbo slaščic, domačim sladoledom, odlično kavo in drugimi vročimi ter osvežilnimi napitki. Vse slaščice in sladoled pripravljamo ročno v hišni slaščičarski delavnici iz sestavin najvišjega kakovostnega razreda, brez dodatnih umetnih sladil, arom in konzervansov. Za posebne priložnosti vam torto pripravimo tudi po naročilu.  

IRP 5321 Slascicarna

Slaščičarski mojster Blaž Drobnak

Vodja Maxijeve slaščičarne Blaž Drobnak ustvarja v svetu slaščičarstva že 20 let, za peko slaščic pa ga je že v otroštvu navdušila mama. Pod njegovim vodstvom so v ponudbo dodali nov sladoled, mono tortice, ročno narejene kremne rezine, francoske macarone, piškote in druge novosti. Sam prisega na tiramisu, ki je njegova najljubša sladica.

Urnik slaščičarne

Ponedeljek - petek
7.30–21.00

Sobota
8.00-20.00