Romansa 1971

Restavracija s tradicijo

Romansa 1971 je restavracija z dolgoletno tradicijo in slovi kot priljubljena izbira za poslovna kosila.  Odlična ponudba kosil in malic v edinstvenem vzdušju na izjemni lokaciji v centru mesta so dober razlog za obisk.

V naši odprti kuhinji vam nudimo zdravo, svežo in lahko hrano, ki jo bo kuhar pripravil kar pred vami. Vrhunske jedi bodo med našo ponudbo našli tudi vegetarijanci, vegani in ljubitelji tradicionalnih lokalnih jedi.

Prijeten zunanji ambient

Tako znamenita, kakor restavracija sama, je tudi njena vrtna terasa. V toplejših mesecih vas vabi, da v sproščenem ambientu spijete kavico ali si privoščite odlično kosilo. Terasa je prijetna tudi ob večerih, ki se ob kozarcu vrhunskega vina spremeni v lounge doživetje. Doživite trenutek popolne sprostitve v centru mesta.

Romansa 1971 samo za vas

Prostori restavracije Romansa 1971 so imeniten ambient za praznovanje rojstnega dne, obletnice in zabave. Restavracija omogoča skupinska kosila ali večerje za do 60 gostov, pri stoječih pogostitvah pa tudi do 120. Edinstveni prostori restavracije s primernimi površinami in bogato opremo so idealni tudi za izvajanje kuharskih delavnic, ki udeležence vedno navdušijo.

Urnik Romanse

Delovni čas restavracije:


Ponedeljek - petek

10.00–16.00

Možen je tudi osebni prevzem.

Redna ponudba jedi

Rezervacije

Za rezervacijo mize izpolnite spodnji obrazec in kliknite gumb ODDAJ REZERVACIJO. Naše osebje bo stopilo v kontakt z vami v najkrajšem možnem času.
Pokličete nas lahko tudi na telefonsko številko 051 285 339 ali nam pišete po e-pošti romansa.maxi@mercator.si.