Maxi klubski salon

Sodoben in zaseben ambient

Za ljubitelje udobja in zasebnosti je trendovski bar Maxi klub odlična izbira. V prvem nadstropju blagovnice vas vabi, da se tudi med nakupovanjem ustavite na kavici.

Ko si zaželite mir, udobje in slog, obiščite Maxi klub. V atraktivnem ambientu vam bodo postregli s ponudbo hladnih prigrizkov, sladic in pijač. Ob odlični kavici boste lahko uživali ob prebiranju dnevnih časopisov in izbranih knjig. Doživetje lokala soustvarja umirjeno vzdušje, bogata ponudba, glasba, dogajanje in širok nabor časopisov ter knjig. Maxi klub je svetovljanski lokal, ki povezuje in združuje ljudi ob dogodkih, prireditvah, glasbenih sessionih, literarnih večerih, razpravah, razstavah in knjigah. Pridite spet. Vsako doživetje v klubu Maxi je posebno, zato se je vredno vračati. Vabljeni na kavico, na prebiranje knjig in na različne zanimive dogodke.  

iStock 974765782

Maxi klub samo za vas

Maxi klub lahko tudi najamete za zasebne dogodke. Za kosila in večerje s hladno-toplim bifejem je prostor primeren za 60 ljudi, za pogostitve stoje pa za 100 ljudi. Maxi klub je zelo primeren tudi za izvedbo koncertov, gledaliških predstav, razstav in podobnih prireditev. Na voljo vam je računalnik, projektor in platno, naš catering pa z veseljem poskrbi tudi za pripravo pogostitve. 

Kontakt

Telefonska številka
051 286 149