maxi ambient

Nova prodajalna M Tehnika Maxi ambient vabi

Maxi ambient2

Nekoč je znan ameriški poslovnež Bernard M. Baruch izjavil: »V življenju bodi vedre narave, bodi pa tudi dovolj radoveden.« Bodite radovedni tudi vi, zato obiščite prenovljeno poslovalnico Mercatorjeve M Tehnike – Maxi ambient, v pasaži Blagovnice Maxi, v centru Ljubljane, Trg republike 1.

Razlogov za obisk »Majhne trgovine velikih rešitev«, kot so poimenovali je prav gotovo kar nekaj. V poslovalnici zagotavljamo vsakemu obiskovalcu zelo visok nivo nakupovalnega ugodja. Kupcem nudimo bogato ponudbo izdelkov vse za na mizo, kuhinjskih pripomočkov, posod in malih gospodinjskih aparatov ter izdelkov osebne nege. In to še ni vse. Poleg tega, imamo tudi zelo raznoliko ponudbo zabavne elektronike, računalništva, telefonije in televizorjev.
Želite kupiti poročno darilo ali pa ob raznovrstnih praznovanjih ali drugih dogodkih presenetiti svoje najbližje? Z veseljem vam predstavljamo fuzijo sofisticiranega dizajna in izjemne uporabnosti – novo linijo Bugatti Italy. Izdelki za na jedilno mizo in v kuhinjo, pribor, jedilni servisi ali gospodinjski aparati, ustvarjeni za ljubitelje kreativnega doma, hedoniste in estete, ki bodo dnevni obred uživanja v svojem domu odkrivali prav vsak dan.


Ob vsem tem ne gre spregledati ugodnosti, ki jih ponujamo s Pika kartico. Z njo imate možnost nakupa na obroke, tudi do 24 obrokov brez stroškov in obresti. Če si boste čisto prenovljeno poslovalnico Maxi ambient hoteli ogledati in opraviti svoje nakupe, vam lahko zaupamo, da je odprta od ponedeljka do petka od 9. do 21. ure in v soboto od 8. do 17. ure.


Maxi ambient vam izreka iskreno dobrodošlico ter vas vabi, da ga obiščete in se o vsem tem tudi prepričate. S strokovnim svetovanjem, velikim naborom izdelkov in ugodno ponudbo, vam bomo zagotovo privabili nasmeh na obraz. Blagovnica Maxi je v centru pozornosti že od samega odprtja leta 1971. Kot prva veleblagovnica s celovito ponudbo v Sloveniji že od začetka skrbi za razvoj nakupovalne kulture in uspešno zadovoljuje izbrane okuse zahtevnejših kupcev.

Ste še vedno radovedni?