Ali poznate, testenine Rustichella d'abruzzo

Ko vas na krožniku pričakajo vrhunske italijanske testenine.

Ni vam treba v pariški Lafayette ali k dunajskemu Juliusu Meinlu, tudi v berlinski KDW vam ni treba, pridite le v naš in vaš Maxi in izbrali si boste lahko vrhunske testenine Rustichella. Te sodijo v vrh italijanske kulinarike, narejene pa so izključno iz pšenice durum. Vemo, da ta vsebuje več beljakovin in mineralov kot navadna pšenica in je za izdelavo testenin nepogrešljiva. Postopek izdelave je tradicionalen, testenino na koncu potisnejo skozi bronasti obroček, ki je na notranji strani rahlo nazobčan, da testenina ni gladka. To omogoča boljše oprijemanje različnih omak.

Prav zaradi vsega tega je testenina Rustichella drugačna, boljša in dragocenejša; ko jo boste poskusili, se ji ne boste mogli več upreti. Izbirate lahko med širokimi in jušnimi rezanci, špageti, fusili, fuži, polžki,školjkami in preostalimi testeninami. Da bo priprava teh testenin res vrhunska, pa so izbrani italijanski kuharji poskrbeli za vrhunske prelive oz. omake, ki si jih lahko izberete. Tako lahko hitro in učinkovito pričarate pravo italijansko specialiteto, pasta d'italiana. Med omakami lahko izbirate med pestom genovese, pestom rosso, pestom pistacija, paradižnik in bazilika, namazom z olivami, karbonaro ...

Pri Rustichelli so predstavili revolucionarne testenine prihodnosti, 90”rapida, ki so kuhane v le 90 sekundah.

rustcela