LEE COOPER 110 LET

Lee Cooper

Od leta 1908 je Lee Cooper v svetu mode blagovna znamka, ki se osredotoča na jeans. Britansko podjetje, na vzhodnem delu Londona, je zasnoval Morris Cooper, pionir v svetu casual oblačil.
Lee Cooper je pravi sinonim za klasični, avtentični jeans zadnjih 100 let. Zanimivo je, da je Lee Cooper leta 1952 na tržišče ponudil prve ženske jeans hlače. V 60-ih letih pa so pravo revolucijo naredili s ponudbo barvnega jeansa. Več let kasneje, torej leta 2008 pa je Lee Cooper pripravil kolekcijo za angleške športnike na olimpijskih igrah v Pekingu.
Kolekcija jesen-zima 2018.
Namenjena je močnim, strastnim ljudem, ki imajo radi življenje in vse kar to prinaša s seboj. Namenjena je tistim, ki uživajo v tem, da dan preživijo s prijatelji in to počne na način, kot da je to najpomembnejša stvar na svetu.
Lee Cooper kolkecijo so navdihnili tisti, ki puščajo pomembno sled v življenju, ki ga živijo ter imajo radi sproščen stil oblačil, lahkotne silhuete, pisane in razigrane potiske klasičnega eklektičnega Londonskog stila. Inspiracijo za žensko kolekcijo so oblikovalci našli v vzhodnem Londonu, ki hodi po robu in se giblje skozi kulturna vozlišča Barbicana in Soho, prav v srcu Londona. Jeans oblke in krili so ključni izdelki kolekcije, ki se vračajo v žensko garderobno omaro. Prav tako boste v novi kolkeicji lahko našli vsakodnevne lahkotne jakne in pletenine, ki bodo odlično dopolnili vaše vsakdodnevne outfite. Kolekcija jesen-zima prinaša klasične, pa tud bolj modne modele jeansa. Skinny, straight-cut, boot-cut in boyfriend so štiri modeli jeansa, ki to sezono prihajajo v različnih niansah jeans modre barve, so odlične kakovosti in dizajna, v katerega se boste takoj zaljubili!