maxi klubski salon

maxi klub 2

Maxi klub je gostinski lokal, ki svojim gostom ponuja umirjeno, prijetno in udobno preživljanje časa v sodobnem, atraktivnem ter funkcionalnem ambientu.


Maxi klub razvaja svoje goste z izvirnim, udobnim interierjem, z odlično storitvijo ter z izbrano ponudbo hladnih prigrizkov ter pijač.

Maxi klub povezuje in združuje ljudi ob dogodkih, prireditvah, glasbenih session-ih (jazz,latino, klasika ipd.), literarnih večerih, razpravah, razstavah (slikarske, fotografske, kiparske, nakit…), knjigah.

Maxi klub informira s širokim naborom revij in dnevnega časopisja, izbrano ponudbo knjig zadnjih edicij, z informacijsko opremljenostjo (iPads, Wifi)

Maxi klub ustvarja doživetje s hrano, pijačo, glasbo, dogajanjem, knjigami, vzdušjem. Je svetovljanski, moderen in hkrati domač.

V klub se želimo vračati vedno znova. Sami ali v družbi prijateljev. Ker je prijetno in zanimivo. Čas se za trenutek ustavi ob prebiranju zadnjih knjižnih edicij, dnevnega časopisja ter brskanju po spletu (iPad). Lahko prisluhnemo gostom kluba (predstavitev knjig) ali se udeležimo tematskih razprav.

Pustimo se razvajati ob kozarcu izvrstnega vina ter domiselno pripravljenem krožniku hladnih dobrot in bogastvu slaščic.

maxi club


odpiralni čas

ponedeljek - petek
9:00
21:00
sobota
8:00
20:00
nedelja, prazniki
zaprto

kje se nahaja?

1 06 mo