restavracija romansa 1971

romansa vsebinska mini3

Romansa je prijetna, sodobna restavracija z odlično ponudbo malic in kosil ter edinstvenim ambientom. V naši odprti kuhinji vam nudimo zdravo, svežo in lahko hrano, ki jo bo kuhar pripravil pred vašimi očmi. Velika izbira jedi je tudi za vegetarijance in vegane.


Vrtna terasa pred Romanso je idealno mesto za preživljanje lenobnih trenutkov stran od mestnega vrveža. Okrasni zunanji kamin ob večerih gostom pričara pravo lounge izkušnjo. V popoldanskih in večernih urah goste še dodatno privablja atraktivna ponudba slovenskih in tujih vin.

Restavracija omogoča skupinska kosila ali večerje do 60 gostov, pri stoječih pogostitvah pa do 120, zato je odlična izbira za organizacijo družabnih srečanj ali novoletnih zabav.

Ponudba jedi v Romansi.

Oglejte si jedilnik za teden od 20.2. do 25.2. 2017.

 

AKTUALNO


 

 

nova karta
Oglejte si nov jedilni list v Romansi

 

 

 

 

 

 


 Ponudba zajtrkov v Romansi - za dober začetek dneva

ZAJTRK 2


Od ponedeljka do petka zjutraj vam v Romansi postrežemo z odličnim zajtrkom, ki vas bo napolnil z energijo za nov dan. Izbirate lahko med tremi - aromatično kavo z mlekom in sveže pečenim rogljičkom, rahlimi umešanimi jajčki iz voka ter slastnimi pečenimi jajčki iz ponvice. Pa dober tek!

 

 

 

 

 

 

 

TOP Ljubljana foods

 

kontakt

T: +386 (0)51 285 339
E: romansa.maxi@mercator.si


odpiralni čas

ponedeljek - petek
7:30
17:00
sobota
10:00
15:00
nedelja, prazniki
zaprto

kje se nahaja?

p 08 mo