Dogodki

 • Sveže pečeni maxijevi kraljevi krofi

  • -

  Maxijevi kraljevi krofi

  •             več kot 30 letna tradicija,

  •             narejeni z ljubeznijo v domači slaščičarski delavnici,

  •             ročno izdelani,

  •             sveže pečeni,

  •             izjemnega okusa,

  •             skrbno izbranih sestavin,

  •             in z dodatkom posebne skrivnosti…

  Privoščite si kraljevski užitek tudi vi!

  Sveže pečeni v pasaži Maxija vsak dan v času od 17. do 28. februarja.

   

  Maxi
 • Pustovanje

  • -

  Blagovnica Maxi bo v času od 21. do 28. februarja zaživela v znamenju ČRNO BELE PUSTNE REDUTE. Vabljeni k obujanju te ljubljanske tradicije.

  V soboto, 25. februarja pa smo za vaše najmlajše ob 11. uri pripravili PUSTOVANJE v Maxi klubu. Vsaka maska bo nagrajena s krofom, najbolj izvirna družinska maska pa prejme izlet v GARDALAND!

  Dobimo se v Maxiju!

  Maxi
 • JAZ. TINA. Podpisovanje knjige Tina Maze in Vito Divac

  JAZ. TINA. je biografski roman, ki sta ga spisala življenje in značaj najboljše alpske smučarke v zgodovini Slovenije. Vendar ni običajen biografski roman. Kot je izjemna in edinstvena Tina Maze, je izjemna tudi knjiga, ki nam jo prvič približa v luči, kakršne do sedaj nismo poznali.

  Vas zanima kaj razkriva?

  Ste pripravljeni na resnično Tino?

  Biografski roman JAZ. TINA. je nastajal najprej kot dnevniški zapisi Tine Maze, v katere je izlila svoje dvome, čustva in misli, ki jih dopolnjujejo refleksije in razmišljanja znanega slovenskega športnega novinarja Vita Divca. Gre za globoko osebno pripoved, kjer se življenjska zgodba, življenjska tekma s premagovanjem same sebe, prepleta s pisanjem športne zgodovine. Vito Divac jo je na tej poti spremljal od samega začetka uspešne smučarske kariere. Iz iskrenega prijateljstva je nastala najprej ideja in nato biografski roman.

  Ko se je odločila, da bo zaključila svojo uspešno smučarsko kariero in pričela z novimi življenjskimi izzivi, z novimi poglavji, je dozorela tudi odločitev, da z nami, bralci, deli globoko osebno zgodbo. Zapisi, razpeti med razmišljanjem, čustvovanjem in notranjimi boji, osvetljujejo ne le izjemno pot in dosežke, temveč tudi kompleksno in izjemno osebnost, ki se je na tej poti oblikovala v to, kar danes je: ne le Tina in ne samo Maze, ampak Tina Maze.

  »Na smučišču dejansko nikoli nisem sama, četudi si to zelo želim. Prijateljici Strah in Dolores oziroma Bolečina sta vedno z menoj. Prva vselej pride na obisk, ko si to najmanj želim. Neverjetno je, kako se rada norčuje iz mene. Druga pride občasno, ampak je trmasta in presneto potrpežljiva.«

  (Odlomek iz knjige JAZ. TINA.)

  Knjiga bo na voljo tudi v Maxiju od 22.2. dalje.

  Se dobimo v Maxiju!

   

   

  Maxi
 • DVOJNE PIKE

  DVOJNE PIKE

   

  V sredo, 22. 2. 2017, se vam prav vsak nakup v blagovnici Maxi še posebej izplača, saj vam prinaša dvojne pike!

                

  Dvojno se štejejo vsi nakupi v market programu, zeliščni lekarni Sanatura, na tekstilu in kozmetiki, turistični agenciji M holidays ter v vseh hišnih gostinskih lokalih.

   

  Pri nakupu darilnih bonov Zvezdar, darilnih paketov Select box in pri unovčevanju kupona za 55 pik (pridobljenega ob nakupu letne vinjete) kupec prejme enojne pike. Bonitetnih pik ni mogoče pridobiti pri unovčevanju vrednostnih kuponov, pridobljenih na podlagi promocije ali z unovčevanjem pik. Prav tako bonitetnih pik ne podeljujemo v primeru nakupa transportne embalaže, embalaže blaga, vozovnic, vrednostnih kartic za mobilne telefone, znamk, srečk, kolekov, parkirnih listkov, vstopnic, tobačnih izdelkov, vinjet, za polnjenje darilne kartice Mercator, darilne kartice Select Box, storitev Klik in dvig, izdelkov na vinotočih in v primeru vračila embalaže – avtomati. Aktivnosti večkratnikov pik se med seboj izključujejo.

   

  Se dobimo v Maxiju!

  Maxi